Producten

In mijn webshop vind je creatieve producten, zoals teksten en illustraties. Leuk voor om voor jezelf te houden of om weg te geven! Daarnaast maak ik regelmatig teksten en illustraties in opdracht. Ik denk graag met je mee over een passend product, zoals een poster op maat.

Maatwerk

Indien gewenst kan ik de handgeschepte posters aanpassen naar wens. Hiervoor wordt een meerprijs berekend. Ook kun je persoonlijke illustraties aanvragen, bijvoorbeeld lijntekeningen. Hiervoor kun je contact met mij opnemen via het contactformulier of via alettekoornneef@gmail.com 

Minimaal bestelbedrag

Voor een bestelling in de webshop is een minimaal bestelbedrag van €10,- vereist. Het met zorg verwerken en inpakken van je bestelling kost tijd (en geld). Om de prijzen van de kaartjes leuk en betaalbaar te houden, is een minimaal bestelbedrag een mooie oplossing. Heb je nu echt een speciaal kaartje gezien en kun je niks anders vinden? Je kunt me altijd een berichtje sturen, dan kan het misschien eventueel in een envelop met postzegel verstuurd worden.

Verzending

Bestellingen worden altijd zorgvuldig verpakt en verzonden. Echt als een cadeautje! Verzending van producten in de webshop gebeurt via myparcel/postnl. De verzendingen worden verstuurd als brievenbuspost of als brievenbuspakket met track&trace, je krijgt dan een mailtje als het onderweg is. De verzendkosten bedragen €3,85 (voor België €9,00) Bij een bestelling vanaf €65 is de verzending gratis. Na bestelling verstuur ik de bestelling tussen 2 en 5 werkdagen. Bij het bestellen van een pre-order wordt de gehele zending verstuurd zodra de pre-order binnen is. Bij maatwerk kan verzending langer duren, hierover wordt je geïnformeerd. Afhalen in Gouda is ook mogelijk, dit is gratis. Je krijgt een berichtje als je bestelling klaarligt.

Verkeerd product/beschadigd product

Is je product niet geleverd, verkeerd geleverd of beschadigd tijdens de levering? Dat is vervelend en natuurlijk los ik het graag op! Neem contact met me op via het contactformulier of via alettekoornneef@gmail.com 

Retouren

Niet tevreden over je product? Je kunt het binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Onbeschadigd en goed verpakt, zodat het niet kan beschadigen tijdens de verzending. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Je kunt het natuurlijk ook langs komen brengen, maak hiervoor een afspraak.

Winkelwagen