Voor de klas

Twee gratis downloads voor in de klas! (printbaar, klik om te downloaden) Op verzoek maakte ik van deze gedichtjes een poster. Hij komt ook in de shop, maar je kunt hem ook gratis downloaden en gebruiken. Bijvoorbeeld om op te hangen in de klas.  Om de afbeelding op te slaan klik je op de afbeelding …

Voor de klas Lees verder »

Bedankt

Gewoon nog even een dankjulliewelpost aan het eind van het jaar. Omdat ik het echt zo waardeer hoe enthousiast jullie zijn! Dat ik zoveel mooie reacties van herkenning mocht krijgen. Dat ik soms woorden mocht geven aan jullie gedachten. Zoveel positiviteit in de jungle van contrasterende meningen die social media soms kan zijn! En ik hoop zo dat het mocht verbinden. Dat het een stukje hoop mocht geven. Een stukje van Gods liefde mocht laten zien. Omdat we ons soms door het leven worstelen, maar we dit niet alleen hoeven te doen.

Kerstgedachte

Een poosje geleden deelde ik een post van @jasminegreen over de ‘not so calm or quiet night’ omdat ik het zo’n mooie nadenker vond. In mijn gedachten zag ik de stad Bethlehem met al die mensen die terug gingen naar hun wortels. Wat een drukte moest dat geweest zijn! Dus het inspireerde me om dit luikje te maken. 😊

Stil verdriet

Soms krijg ik de vraag of ik ergens over wil schrijven. Verhalen in mijn inbox die me vaak zo raken. En soms rollen er dan opeens allemaal zinnen in mijn gedachten. Is het niet mijn verhaal, maar mag ik het wel vertellen. En ik hoop zo dat mijn woorden anderen het gevoel geven gezien te zijn. Juist ook met een thema als vandaag.

Hadassa

Als kind was ik enorm gefascineerd door het verhaal van koningin Esther. Vaak sleepte ik de dikke kinderbijbel mee naar boven en las ik het verhaal voor het slapengaan. Het had natuurlijk iets van glamour, het was een beetje assepoesterachtig. Dat juist het eenvoudige meisje werd gekozen door de koning. Ik vond het een droom.

Licht

Een gratis poster om te printen op te hangen, juist op deze dagen waar het duister zo verheerlijkt lijkt te worden. Ik wil de kinderen zo graag leren om te kiezen voor het licht.

Winkelwagen