Mijn boek is uit!

Op 8 april was het eindelijk zo ver. De leverancier bracht de dozen bij mijn voordeur. Hoera! Eindelijk had ik mijn boek in handen.

Ik zat natuurlijk al een poosje te nagelbijten. Want hoe zou het er in het echt uitzien? Kloppen de kleuren? En hoe is het papier? Heel spannend. Dus het was heerlijk om eindelijk in het boek te kunnen bladeren. Heel eventjes, want ik wilde de bestellingen graag zo snel mogelijk de deur uit hebben. En met behulp van mijn zusje en lieve vriendin pakten we stapels boeken in.

Benieuwd naar het boek? Je kunt een inkijkje vinden in de webshop. Je kunt natuurlijk ook even naar de christelijke boekhandel gaan om erin te bladeren. En wil je het bestellen? Dan verstuur ik het als een cadeautje voor jezelf of iemand anders!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen